Citat och omdömen från resenärer

”Tack Erik och Susanne för en fantastisk vecka. Vi njöt av varenda minut och fick uppleva vacker natur, god mat, gott vin och inte minst trevligt resesällskap. Det finns många roliga minnen att ta fram när hösten känns tung. Vi är mycket nöjda med allt och hoppas att vi får resa med er igen. Katarina och Jörgen i Skövde. September 2018”

”Det har varit en helt fantastisk vecka Susanne, stort tack till dig och Erik. Vi har lärt och otroligt mycket! Nu ska man bara landa och smälta allting. Linda Våhlström. September 2018”

”En underbar resa. Väl planerad och värd varje krona. Pittoreska små byar och fantastiska vyer över det vackra landskapet. Vi åt på familjeägda krogar och på mer exklusiva restauranger med avsmakningsmenyer. Och till allt -riktigt fina lokala viner. Vi fick uppleva det bästa av Piemonte och Ligurien och hade aldrig fått ut så mycket av resan på egen hand. Våra reseledare Susanne och Erik var väldigt duktiga och skapade en gemytlig känsla i hela gruppen. En resa vi kommer minnas länge. Berit Agerback. Våren 2018”

”Den lilla gruppen ger stora möjligheter till spontanitet och flexibilitet i programmet. Susanne har stor lokalkännedom och kontakter på plats vilket gör detta möjligt om önskemål kommer upp. Det skapas en härlig anda i gruppen  och ni är duktiga på att känna av gästers behov. Lena Modin. Vår 2018”

”All inclusive, underbara viner varje kväll och pizzan i kvarnen var det godaste vi ätit. Christer Agerback. Vår 2018”

”Det känns som att åka runt med privatchaufför till dom bästa ställena hela tiden. Tomas. Vår 2013”

”Så skönt att inte behöva ta beslut om något och att det bara kommer in god mat utan att behöva bestämma själv. Många liknande gästomdömen genom åren 2010-2018”

”Det stod i programmet att allt ingår men vi kunde inte ana att de goda vinerna till alla måltider också ingick! Tjejer på yogaresan 2018”