Vinprovning- och utbildning

Som diplomerad sommelier arrangerar jag vinprovningar och enklare utbildningar för privatpersoner och företag och ser även detta som en resa i vinets värld. Varje provning och arrangemang kan skapas utifrån just ert unika behov. Idag arbetar jag stundvis med provningar på Villa Marieberg i Sundsvall samt vid olika arrangemang hos våra vinkunder.

Exempel på en provning är:

Bubblor över hela världen. Vi går igenom olika tillverkningssätt för att göra mousserande vin samt smakar olika sorter. Cava, Proseccco, Cremant, Cap Classic, Champagne

En italiensk vinresa. Vi går igenom olika regioner och dess viner samt benämningar och appellationer i Italien. Tillverkningssätt och typer från söder till norr samt smakar utvalda viner för att få en känsla av mångfalden.

Företagare och personalansvarig!

Kontakta mig gärna för att diskutera en trevlig personalaktivitet. Jag samarbetar med restauranger, lokaler, bussbolag för att kunna koordinera en helhetslösning.

Mina många år som ägare av Trattoria Dolcetto i Sundsvall (såld nov 2016) har gett mig stora erfarenheter kring arrangemang av olika slag.